Peuterspeelzaal Pierewiet

Peuterspeelzaal Pierewiet

Peuterspeelgroep Pierewiet

is tijdelijk verhuisd naar Spaans Leger 31
Enkhuizen
.  

Deze tijdelijke huisvesting is vanwege de geplande sloop van het gebouw waarin Pierewiet verbleef in het kader van de bouw van ons IKC.
Pierewiet verblijft, totdat wij gezamenlijk in het nieuwe gebouw gaan, op hetzelfde adres als basisschool Het Mozaiek, locatie Spaans Leger.
 

 

 

 

 

 


 

Over enige tijd zal peuterspeelzaal Pierewiet deel gaan uitmaken van ons IKC. Dan stromen kinderen dus automatisch door binnen ons IKC: van de peuterspeelzaal naar de basisschool. Tot die tijd kunnen kinderen eerst naar Pierewiet en wanneer zij de basisschoolleeftijd hebben bereikt kunnen ze naar De Tweemaster. Wilt u uw kind aanmelden voor ons toekomstige IKC, dan is het handig om het z.s.m. aan te melden op De Tweemaster. Dit kan al vanaf het moment dat uw kind naar de peuterspeelzaal gaat. Uw kind wordt dan op onze wachtlijst geplaatst.

De peuterspeelgroep  

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.


Openingstijden

Ochtend:
Brengen tussen 8:30  en   8:45 uur
Halen     tussen 11:15 en 11:30 uur

Opvangmogelijkheden

Wij bieden op deze locatie de volgende opvangvorm: 

· Peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar)

· Voor- & Vroegschoolse Educatie (2 tot 4 jaar)

 


Overige Nieuwsberichten

Bekijk oude berichten in het Nieuwsarchief »