Groep 8

Introductie afbeelding
Groep 8 is weer heerlijk begonnen aan hun laatste schooljaar op de Tweemaster. Onder de bezielende begeleiding van juf Manon op maandag, dinsdag en woensdag en juf Yvonne op de donderdag en vrijdag zullen deze kanjers hun beste beentje voort zetten.  

 

De leerlingen van groep 8 en de juffen Manon en Yvonne hebben zin in de musical. Meerder musicals zijn grondig bekeken en als klas hebben we een keuze gemaakt. De leerlingen zijn momenteel bezig om de rollen in te lezen en te bedenken welke rol een ieder graag wil spelen. De tekstboekjes liggen klaar, de app kan gedownload worden en oefenen maar. De meeste liedjes zitten er al aardig in. Maarrrrrr…….. we verklappen nog niets. De musical wordt opgevoerd in de laatste week van dit schooljaar. We zijn nog op zoek naar een passende locatie. Verdere informatie volgt later.

 

Stokpoppen

Alle leerlingen hebben een stokpop gemaakt van papier-maché. Prachtig om te zien hoe ieder kind zijn pop heeft gemaakt. Stuk voor stuk juweeltjes. Wat een creativiteit. Ook ontstond het idee om samen met kleuters een poppenspel te spelen. In groepjes van vier werd er een verhaal voorbereid.

Groep 8 en de kleuters hebben genoten van de optredens.